Jumlah Paparan Halaman

SELAMAT DATANG KE SERAMA CJ KEDAMAIAN.

BERKONGSI MINAT DALAM DUNIA SERAMA.

SELAMAT TAHUN BARU 2014

Selasa, 10 September 2013

Anak Jantan HB

Anak jantan sulong Husin Bajet bersama induk belukar. Semasa anak A dan Anak B rasa macam nak bagi org jer. photo pun cjk tak ambik sbb takde gaya dan bentuk tubuh pun tak menarik. Photo pertama inipun terlalu sukar untuk posisi yg menarik.. disebbkan anak pertama HB, cjk simpan juga untuk melihat perangainya sampailah dia dewasa. abgnya ada sekor lagi. Pada masa ini abgnya lagi teruk, belunjur macam kapal selam. rs tak tergamak nak tunjuk gambarnya. tp hari ini cjk tunjukkan perubahan yg berlaku.


seminggu selepas letak dimeja ia mula bangun.. cjk terbayang2 walaupun balungnya besar, bentuk tubuhnya tak secantik bapaknya, cJK tetap menaruh harapan agar dia melempar sayapnya satu hari nanti. seperti bapaknya...
Hari nie masuk minggu ke-3 dia mula melempar sayapnya dan bentuk tubuhnya semakin nampak dan mula nak bergaya. syukur alhamdulillah.. ciri2 ini sudah cukup untuk cjk jadikan dia pembaka direban.
Beberapa gambarnya pada hari ini...

Ini Pula photo abang nya yg minggu ini baru bangun dan hendak menonjolkan diri. sebelum ini hanya kapal selam jer dlm reban. 2hari letak dimeja dia terus melempar sayapnya... tetapi tidak sehebat adiknya diatas.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...