Jumlah Paparan Halaman

SELAMAT DATANG KE SERAMA CJ KEDAMAIAN.

BERKONGSI MINAT DALAM DUNIA SERAMA.

SELAMAT TAHUN BARU 2014

Isnin, 30 April 2012

Four U

Hasil bapak Baka Hussin + Induk Rejet. Masa anak A dia lah yg paling tercorot/moyok/berik/slow sehinggakan tertinggal sekor2 direban. bekas orang pilih... tp sehari makin menyerlah gayanya. cuma ayam nie slow sikit. Harap2 ekornya tidak lari...

Rabu, 25 April 2012

For Sale

Assalamualaikum.... Siapa berminat boleh call atau sms cjk. ayam sihat cuma ada masalah lari tungku (lari tak banyak), n ekor senget.. Kalau ada rezeki tuan baru insyaallah Four J boleh buat anok. Harga Jual RM250.00 . No tel ada di sebelah.....

Dibawah ini adalah adik beradiknya.. Four B (Not For Sale)

Ini Jugak adiknya Four K (Not For Sale)

Ahad, 15 April 2012

Selasa, 10 April 2012

Bakal Penyeri Reban 2012.

Sepasang anak Super Black dgn Induk rejet... jantan ikut warna ara dan betina mungkin warna kuning.
















Yang jantan memang menarik untuk disimpan... harap2 ada gaya dan bergaya macam bapaknya Super Black.














Dan ini juga anak Super Black dgn induk Rejet. CJ keluarkan 2 yg jantan jer . yg betina simpan dulu. Anak jantan ini memang menarik bg cjk. dulu induknya buat anak dgn bapak kijang mas...eksoseri comel.. Tp bila masuk bapak Super Black pulak, gaya dan bergaya yg comel. sayang rsnya anak ini.. semoga membesar dgn sihat. kat bawah tu videonya.










video

Rabu, 4 April 2012

Dara Pilihan Kijang Mas

Dua beradik seibu sebapa dgn Four J & Four B. Bakal menjadi permaisuri di reban Seramacjk krn punyai perangai yg begitu unik.
















video

Four B









Isnin, 2 April 2012

Anak Jantan Super Black ( Kohort 2)

Inilah gaya 2ekor anak jantan Pembaka Utama Super Black direban seramaCJk kohort yg ke-2 hasil gabungan dgn induk baka rejet. Anak kohort pertama betina ada 2ekor. harap2 semua membesar dgn sihat. agak lama juga untuk menanti anak2 super black ini sebb induk tidaklah berapa banyak dan fokus sebelum ini kpd bapak Baka Husin.
video 
  video
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...