Jumlah Paparan Halaman

SELAMAT DATANG KE SERAMA CJ KEDAMAIAN.

BERKONGSI MINAT DALAM DUNIA SERAMA.

SELAMAT TAHUN BARU 2014

Rabu, 21 September 2011

Yang di Tunggu sudah muncul...

Ini lah anak pertama (5 ekor) yg dinanti-nanti2kan sekian lama dalam projek uprade seramaCJK. Nyata sekali byk perbezaan yg ketara berbanding anak2 baka dahulu dan yg terpilih (skarang). Anak2 A ini adalah hasil dari pembaka Hussin + Induk Rejet.


Mempunyai lonjakkan badan yg sangat tinggi, bulu yg kemas dan keterampilan yg menonjol. tak tahu lah jantan ke betina.


Tubuh rendah sedikit shj, Gaya lonjakan yg sama, kuat memanggil sbb masih lagi bersama ibunya. Perangai dan gaya agak garang. Berwarna kuning. masih tak pasti jantan betina. emm..

Mempunyai tubuh slim dan kuat jinjing, pandai bergaya dan tidak turun meja walaupun kali pertama berjauh dgn ibu. harap2 ikut ciri2 bapaknya (New Irama)... adik beradik New Irama dgr khabar sudah mula beraksi di meja pertandingan serama. dan salah sekornya telah dijual dgn harga yg sangat tinggi.. Tak payahlah CJK sebut....Sama juga.. mempunyai gaya lonjak yg tinggi. baru saja segar krn paruhnya digigit nyamuk.


Mungkin ini yg bongsu, sangat susah untuk diambil gambar krn mek ini malas nak bangun. satu2 yg jelas betina... berpuluh2 CJK snap photonya hingga sampai ke senja. susah betul. memang menguji kesabaran..Kemungkinan besar 4 ekor anak diatas adalah jantan. dan mungkin semuanya berwarna pinang masak muda..
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...